La confiança de l’usuari és important per a nosaltres, i per tant, a TALLERS PLANAS MARBÀ, SL ens preocupa protegir la seva privadesa. Un aspecte important d’això és proporcionar-li tota la informació possible sobre com utilitzem les seves dades de caràcter personal, fins i tot com utilitzem l’emmagatzematge local de dades i tecnologia similar.

L’emmagatzematge local de dades implica emmagatzemar diferents tipus de dades localment en el seu dispositiu a través del seu navegador web. Les dades emmagatzemades localment poden, per exemple, contenir la configuració de l’usuari, informació sobre com navega pel nostre lloc web, quin navegador web utilitza, quins anuncis s’han mostrat i el comportament similar en llocs web amb els quals col·laborem. Les dades emmagatzemades localment poden ser utilitzades per personalitzar el contingut i les funcions en els nostres serveis de manera que les seves visites siguin més còmodes i tinguin més sentit.

Un mètode d’emmagatzematge local de dades són les galetes. Les galetes són petits arxius de text que s’emmagatzemen en el seu dispositiu (PC, telèfon mòbil o tauleta) que ens permeten reconèixer el seu navegador web. Les galetes contenen informació principalment sobre el seu navegador web i sobre qualsevol activitat que s’hagi produït en ell. Ens ajuden a garantir la seguretat i el funcionament òptim del nostre lloc web; un cop surt del nostre lloc web, aquestes són eliminades (galetes de seguretat i galetes de sessió) i recullen informació sobre els productes que interessen a les nostres visites d’Internet i sobre com naveguen pel nostre lloc web perquè les nostres ofertes en línia siguin més atractives per als usuaris (galetes de seguiment).

INFORMACIÓ COMPLEMENTÀRIA SOBRE LES GALETES

Utilitzem l’emmagatzematge local de dades per a diverses finalitats, com ara:
• Permetre’ns realitzar els nostres serveis.
• Portar-vos contingut pertinent i personalitzat quan visiteu els nostres llocs web.
• Mesurar i analitzar el trànsit al nostre lloc web.
• Millorar els nostres serveis.
• Dirigir publicitat específica.

A continuació, es detallen més informació sobre aquests temes:
• Per a la nostra publicitat: Utilitzem l’emmagatzematge local de dades en relació amb les activitats publicitàries. Això ens permet saber si i amb quina freqüència l’usuari ha vist un anunci o un tipus d’anunci concret i fa quant temps que ho va veure. També utilitzem l’emmagatzematge local de dades per construir segments i grups objectiu amb finalitats de màrqueting i per dirigir anuncis específics.

  • Per analitzar i millorar els nostres serveis: Utilitzem diverses eines de mesura que ens proporcionen estadístiques i anàlisis sobre els nostres serveis. Aquestes eines ens permeten reconèixer el navegador web al llarg del temps i descobrir si l’usuari ha visitat el lloc web anteriorment i amb quina freqüència ho ha fet. Aquestes eines ens ofereixen la possibilitat d’aconseguir una visió general de quantes persones úniques tenim i com utilitzen els nostres serveis. També utilitzem la informació que hem recopilat i analitzat per desenvolupar i millorar els nostres serveis, com ara determinar quins serveis generen molt trànsit o comprovar si un servei funciona de manera òptima.
  • Per a lliurar i adaptar els serveis al seu ús: Es requereix i és necessari l’emmagatzematge local de dades per permetre-us utilitzar els nostres serveis, com ara informació sobre la seva configuració, que ens diu com han de presentar-se els serveis al seu navegador web. També utilitzem l’emmagatzematge local de dades per adaptar els nostres serveis al seu ús de la millor manera possible.
GESTIÓ DE LES GALETES

Podeu desactivar les galetes o configurar el vostre navegador perquè us avisi quan us envien una galeta. La configuració en el vostre navegador web normalment mostra una llista de totes les galetes que s’han emmagatzemat per donar-vos una visió general i, si ho desitgeu, per eliminar les galetes no desitjades. Normalment, podeu indicar que accepteu l’emmagatzematge de galetes dels llocs web que visiteu o de tercers afiliats a aquests llocs web. També podeu triar ser notificat cada vegada que s’emmagatzema una nova galeta.

A continuació, us proporciono orientació sobre com fer-ho en diferents navegadors web. El vostre navegador web normalment emmagatzema les galetes en una carpeta específica al vostre disc dur, de manera que també podeu examinar el contingut amb més detall. No obstant això, les galetes que estan presents al lloc web canvien amb freqüència, i no totes les galetes són igual de importants. Per tant, si TALLERS PLANAS MARBÀ, SL canvia l’ús de les galetes de seguiment, se us notificarà amb un missatge. A més, hi ha serveis disponibles que han estat desenvolupats especialment per proporcionar als usuaris una llista actualitzada de galetes i altres mecanismes de seguiment. Tingueu en compte que si les desactiveu, és possible que no pugueu gaudir de totes les funcionalitats del nostre lloc web.

A continuació, us mostro un resum de com es poden gestionar les dades emmagatzemades localment en diferents navegadors web. Tingueu en compte que aquest procés pot canviar i que les descripcions proporcionades aquí poden no estar actualitzades.

GESTIÓ DE LES GALETES A GOOGLE CHROME

Com eliminar les galetes:
1. Vés a Configuració al menú del teu navegador.
2. Fes clic a Mostrar configuració avançada.
3. Fes clic a Eliminar dades de navegació.
4. Selecciona el període de temps per al qual vols eliminar la informació al menú a la part superior. Si vols eliminar totes les galetes al navegador, fes clic a Des de l’origen dels temps.
5. Marca Galetes i altres dades dels llocs i connectors.
6. Fes clic a Esborrar dades de navegació.
7. Tanca la finestra.Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al navegador web:
1. Vés a Configuració al menú del teu navegador.
2. Fes clic a Mostrar configuració avançada i després fes clic a Configuració de contingut.
3. A Galetes, selecciona la teva opció preferida. Si vols evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, fes clic a No permetre que es guardin dades dels llocs.
4. Fes clic a Fet.
5. Tanca la finestra.

GESTIÓ DE LES GALETES A SAFARI

Com eliminar les galetes:
1. Vés a Preferències al menú del teu navegador.
2. Fes clic a la pestanya Privadesa.
3. Fes clic a Eliminar totes les dades dels llocs web i després fes clic a Eliminar per eliminar totes les galetes.
4. Tanca la finestra.Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al navegador web:
1. Vés a Preferències al menú del teu navegador.
2. Fes clic a la pestanya Privadesa.
3. A Galetes i dades dels llocs web, selecciona la teva opció preferida. Si vols evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, fes clic a Bloquejar sempre.
4. Tanca la finestra.

GESTIÓ DE LES GALETES A MOZILLA FIREFOX

Com eliminar les galetes:
1. Vés a Opcions al menú del teu navegador.
2. Fes clic a la pestanya Privadesa.
3. Fes clic a Mostra les galetes.
4. Selecciona les galetes que vols eliminar i fes clic a Elimina seleccionades. Fes clic a Eliminar totes si vols eliminar totes les galetes al teu navegador web.
5. Tanca la finestra. Qualsevol canvi que hagis fet es guardarà automàticament.Com evitar que les galetes s’emmagatzemin al navegador web:
1. Vés a Configuració al menú del teu navegador.
2. Selecciona la pestanya Privadesa.
3. En Historial, fes clic a Utilitza una configuració personalitzada per a l’historial.
4. Selecciona les teves opcions preferides a Permet galetes dels llocs web. Si vols evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, desactiva la casella Accepta galetes dels llocs web.
5. Tanca la finestra. Qualsevol canvi que hagis fet es guardarà automàticament.

COM EVITAR QUE LES GALETES S’EMMAGATZEMIN AL NAVEGADOR WEB:

1. Vés a Configuració al menú del teu navegador.
2. Selecciona la pestanya de Privadesa i Seguretat. En Galetes, selecciona la teva opció preferida. Si vols evitar que totes les galetes s’emmagatzemin, fes clic a No permetreixis que es guardin dades dels llocs.
3. Tanca la finestra.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

Per a una major transparència, si teniu alguna pregunta relacionada amb l’ús de l’emmagatzematge local del nostre lloc web, poseu-vos en contacte amb nosaltres a admin@tallers-planas.com, indicant en l’assumpte “Política de galetes”.